25-04-2018 Inhousedag Rijkswaterstaat

SAVE boardAnnouncements, Event Archive


Op 25 april organiseert Rijkswaterstaat in Utrecht een inhousedag voor technische studenten. Wil jij een kijkje in de keuken nemen en beleven hoe het is om trainee bij Rijkswaterstaat te zijn? Meld je nu aan voor de Inhousedag Techniek bij Rijkswaterstaat!

Rijkswaterstaat is a governmental organisation, part of the Ministry for Infrastructure and Water Management. The inhouse day is mainly intended for Dutch-speaking students. Would you like more information about international opportunities at Rijkswaterstaat? Please contact them at [email protected]

Aanmelden voor de inhousedag kan tot uiterlijk 19 april. De inhousedag van Rijkswaterstaat staat in het thema van techniek. Hiervoor worden speciaal technische studenten uitgenodigd met een achtergrond in de richting Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Industriële automatisering of een vergelijkbare studie.

Let op! Er is maar een beperkte hoeveelheid plekken beschikbaar voor deze Inhousedag. Na inschrijving wordt zo snel mogelijk een reactie gegeven over je deelname. Aanmelden kan via deze link.

Datum: 25 april 2018, 10:30 tot 18:00 uur
Locatie: Griffioenlaan 2, Utrecht

Programma
Rijkswaterstaat biedt een inhoudelijk programma dat een idee geeft van de organisatie: Je kunt speed daten met collega’s en al je vragen stellen aan andere trainees. Aan de hand van workshops wordt technisch wat meer de diepte in gegaan. Daarnaast ga je ook naar buiten, om het werkveld van Rijkswaterstaat van dichtbij te bekijken. Tijdens de inhousedag wordt verder praktische informatie aangeboden over het traineeprogramma en alle andere mogelijkheden voor talenten met een technische achtergrond.

Koffiemoment op 15 mei

Wil je op een vrijblijvende en informele manier kennismaken, komt de datum je niet uit, of heb je de kans gemist om op de Inhousedag te komen? Rijkswaterstaat nodigt je graag uit op het koffiemoment op 15 mei! Dit evenement vindt eveneens plaats op de Griffioenlaan 2 te Utrecht, van 15:30 tot 18:00 uur. Meld je hier aan.

Doorlopend solliciteren voor het Technisch Traineeship

Bij Rijkswaterstaat zijn volop kansen om als trainee aan de mooiste en meest prestigieuze infrastructurele projecten te werken. Starten met het traineeship van Rijkswaterstaat kan vanaf 2018 het hele jaar door. Je hoeft dus niet te wachten met solliciteren, maar kan direct aan de slag als je afgestudeerd bent. Rijkswaterstaat bepaalt samen met jou op welke datum jij het beste kan starten. Meer informatie over het traineeship van Rijkswaterstaat vind je hier.

Heb je vragen of opmerkingen, mail dan naar [email protected]

Scheduled ical Google outlook Announcements Event Archive