15-06-2018 Rijkswaterstaat SAA Visit

SAVE boardAnnouncements, Event Archive

Vrijdag 15 juni gaan we samen met studenten van Dispuut Verkeer op bezoek bij Rijkswaterstaat: een uniek kijkje in de keuken bij het grootste wegenproject  van de komende 10 jaar.

Rijkswaterstaat is a governmental organisation, part of the Ministry for Infrastructure and Water Management. This excursion is unfortunately only for Dutch-speaking students. 

Datum: vrijdag 15 juni
Tijd: vertrek: 07:45 uur, eind ca. 16:00 uur
Locatie: Vertrek met bus vanaf TU Delft

Programma
Rijkswaterstaat biedt een inhoudelijk programma dat een idee geeft van de organisatie: We gaan om 7.45 met een tourbus richting het bezoekerscentrum van het SAA (Schiphol-Amsterdam-Amersfoort) wegenprogramma, waar we worden ontvangen en een rondleiding krijgen met dezelfde tourbus, om het werkveld van Rijkswaterstaat van dichtbij te bekijken. Vervolgens vertrekken we naar het VCNL (Verkeers Centrum Nederland) voor een lunch en een presentatie. Hierna is er nog een afsluitende borrel.

Let op! Er is maar een beperkte hoeveelheid plekken beschikbaar voor deze excursie. We proberen het formulier te sluiten wanneer het maximale aantal inschrijvingen is bereikt, maar bij een eventueel overschot geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Aanmelden kan via deze link.

Meer informatie over het SAA Wegenprogramma: https://bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl/SchipholAmsterdamAlmere/
Afbeelding: Ⓒ Verkeerscentrum Nederland: https://www.rijkswaterstaat.nl/wegen/wegbeheer/wegbeheer-in-nederland/verkeerscentrum-nederland.aspx

Scheduled ical Google outlook Announcements Event Archive